Monday, 22 April 2013

@Khalid_Ibrahim Di Mana ? Bukan Di Sini ! #TolakPR #GE13 #PRU13 #BN4Malaysia #1MalaysiaPagi penamaan calon, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim (untuk kali pertama saya menulis nama penuh'bekas' Menteri Besar Selangor ini) hanya mewakilkan Ketua Cabang PKR, Azman Abidin menyerahkan borang pencalonannya sebagai calon PKR di Parlimen P124, Bandar Tun Razak.

Azman memberitahu Khalid Ibrahim tidak dapat hadir kerana perlu ke pusat penamaan calon di DUN Pelabuhan Klang, puiii.

"Kita percaya akan terus menguasai Bandar Tun Razak, walaupun berhadapan dengan pertembungan empat penjuru. Kita juga yakin sokongan padu masih diberikan oleh rakyat Bandar Tun Razak terhadap Tan Sri Khalid, misi kita adalah meneruskan kecemerlangan yang telah dilakukan sebelum ini,".

Ulasan :

Nak tanya sikit pada Azman Abidin, Ketua Cabang PKR ni. Apa sumbangan dan kecemerlangan yang PR dah lakukan selama Khalid Ibrahim menjadi Ahli Parlimen di Bandar Tun Razak?

Apa yang Khalid Ibrahim dah lakukan untuk menangani permasalahan rakyat? Adakah Khalid Ibrahim turun padang sendiri mendengar rintihan hati rakyat yang memerlukan wakil rakyat di kala mereka dalam kesusahan?

Saya percaya jika ditanya kepada penduduk Bandar Tun Razak, memang takda siapa pun akan menafikan dakwaan saya mengenai 'kehebatan' Khalid Ibrahim muncul
Lihat video di bawah ini.


No comments:

Post a comment