Thursday, 9 October 2014

Amaran @Armand_PJU Kepada @Khairykj Kerana Marahkan @anwaribrahim Dan @cmlimguaneng"Nak berdemo ... demo la ... tapi belajar hormati kepimpinan negara"

Hari ini Armand Azha, Exco Pergerakan Pemuda UMNO Malaysia memberi amaran menerusi sidang akhbar Briged Kesatria Muda petang tadi supaya pihak yang terlibat dalam bantahan di hadapan pintu masuk Parlimen supaya tidak memprovokasi melampau. 

Provokasi melampau merujuk kepada peserta yang membawa banting gambar YB Perdana Menteri Malaysia lalu dipukul gambar tersebut ... kononnya marah dan tidak berpuas hati dengan kenaikan petrol baru baru ini.


Untuk pengetahuan semua peserta bantahan tersebut sering bersama dalam bantahan pakatan rakyat ... persoalannya berapa dia telah diupah ??? Kalau dahulu dia kurus tetapi sekarang dia sudah dah berisi !!! Makan kenyang makan duit upah pakatan rakyat ???

1 comment:

  1. pada saya orang yang tak menghormati seseorg seperti gambar seekor PARIA meletakkan selipar pd gambar PM amatlah biadap kurang ajar dan wajib digelar ANJING..
    bukan cari gaduh atau menggalakkan pergaduhan akan tetapi orang seperti PARIA ni, tak perlu bagi amaran2 lagi dah... pada saya belasah aje.. biar kurang atau hapus terus sifat biadap kurang ajar dia ni.. wlupun gambar tersebut bukan gambar bapa kita dan kita pula bukan penyokong tegar BN.. namun perilaku tersebut amat amat amat tidak menyenangkan banyak pihak... PARIA ini tak sedar, besar sgtkah bayaran yg dia terima.. apa dia rasa kalau BAPA AMAK dia org buat mcm tu...

    ReplyDelete