Tuesday, 2 April 2013

Insyallah Rasulullah Tidak Memberi Syafaat Kepada @fahmipkg #TolakPR


@fahmipkg atau elok tukar @fahmipig
"Kalau Nabi Muhammad SAW masih hidup sekarang, mungkin video seks Baginda pun UMNO akan keluarkan..."

Agaknya sekarang ini PAS, parti angguk saja atau parti keldai ini sudah terdesak apabila melibatkan Junjang Besar kita untuk membuat dan meningkat kebencian terhadap UMNO yang menunjangi kerajaan yang ada sekarang !!! Baru Jumaat lepas, Pen Setiausaha 1 Dewan Pemuda PAS Pusat Khairul Fahmi Mat Som mengeluarkan kata-kata menghina Nabi Muhammad SAW. Mengeluarkan kenyataan yang mempergunakan Nabi Muhammad SAW ini bukan kategori menghina ker? Akal letak kat mana? Baik tak payah belajar agama sebelum ni?

Politik PAS bukan bersandarkan Islam sepenuhnya. Apa saja mereka politikkan. Dan bila dah buat salah tak nak mengaku. Nak saman orang pula. Siapa yang mengeluarkan kenyataan di Twitter @fahmipkg nie? Takkan 'hantu UMNO' yang keluarkan?? Bila buat kenyataan menggunakan kepala lutut ini lah jadinya !!!


Kenapa Utusan juga dipersalahkan? Sepatutnya keldai pas ini tidak perlu lah terdesak melibatkan Junjungan kita !!! Mungkin keldai ini bertindak kerana PRU sudah nak dekat dan mahu jadi popular untuk menjadi calon pas ? Adakah bila keldai ini tweet sebegini membuatnya menjadi wira parti angguk saja ? Kalau ini pun korang sanjung, baik korang belajar mengucap dua kalimah Syahadah balik laaa...Ingat kita ni umat Islam, perlulah pertahankan Islam dan syiar Islam bukannya semua nak dipolitikkan. Berani kerana benar, takut kerana salah....ada faham ka?

Pembaca yang budiman, lihatlah sendiri politik PAS. Baik dari pemimpin atasannya hinggalah ke pencacai mereka. Islam yang benar adalah Islam yang diajar dan dibawakan oleh Nabi Muhammad SAW serta yang disebarkan oleh ulama'-ulama' yang mengajar mengikut sunnah Nabi SAW. Bukannya belajar dengan ustaz atau ulama' yang buat fatwa sendiri.

TM sarankan kalau jumpa keldai pas ini diludahkan je !!!

No comments:

Post a Comment