Sunday, 19 May 2013

Serangan Terdesak @AzminAli Kpd @Zahid_Hamidi Untuk Tarik Perhatian @anwaribrahim #TolakPRTimbalan presiden PKR Azmin Ali terkejut berok, malu dan tersindir bilamana Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi mencadangkan agar golongan yang tidak bersetuju dengan sistem pilihan raya supaya berhijrah.

Azmin dalam satu kenyataan hari ini menyebut, kenyataan Ahmad Zahid membuktikan bahawa transformasi yang dianjurkan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak itu hanya satu kepura-puraan, atau pun Azmin yang kepura-puraan bergaduh jawatan dengan Khalid Ibrahim supaya jawatan MB terus kekal kepada PKR walaupun PAS lebih berhak dan layak. Bukankah Azmin sengaja berlakon bergaduh dengan Khalid Ibrahim supaya PAS tidak ada kesempatan mencelahkan diri mereka sebagai MB Selangor? Bijak sungguh kepura-puraan Azmin menuruti plot cerita yang diarah Anwar Ibrahim, dalam diam menikam PAS.

"Adakah ini cara Najib menunjukkan 'kabinet transformasi baru'? kata Azmin, atau kah soalan itu berbunyi begini "Adakah ini cara Anwar menunjukkan 'nilai kenegaraannya dengan malu untuk menerima kekalahan?".

Klik SINI untuk baca penuh !!!

No comments:

Post a Comment