Thursday, 20 March 2014

@anwaribrahim Menipu Satu Dunia Siapa Yg Memerintah Malaysia #MH370 #PRKKajangUlasan ketika di temuramah CNN, Anwar Ibrahim dengan terang mengatakan bahawa Zaharie Shah adalah ahli kepada parti pemerintah ??? Bukankah Barisan Nasional masih lagi adalah pemerintah di Malaysia ??? Kenapa Zaharie Shah yang merupakan ahli seumur hidup PKR dikatakan sebagai Ahli Parti Pemerintah ??? Adakah Anwar Ibrahim tersasul atau hilang ingatan ataupun cuba menipu satu dunia yang mengikut perkembangan melalui CCN !!! 

PKR bukan parti pemerintah Malaysia tetapi Barisan Nasional.

"Anwar mengakui mengenali juruterbang, Zaharie Shah berusia 53 tahun ke tahap yang tertentu , memberitahu CNN Christiane Amanpour dalam satu temu bual disiarkan pagi ini bahawa Zaharie telah sekadar menjadi penyokong setia punca pembangkang persekutuan , yang beliau menegaskan adalah kira-kira "reformasi demokratik ".

" Sudah tentu dia tidak, " Anwar berkata apabila ditanya jika beliau percaya Zaharie menjadi fanatik .

" Beliau menyokong pakatan berbilang kaum . Beliau menyokong reformasi demokratik. Beliau adalah terhadap sebarang bentuk ekstremisme, "katanya dalam temu bual itu, yang disiarkan pada pukul 3 pagi pagi ini." - Sumber CNN.


No comments:

Post a Comment