Sunday, 23 March 2014

Raja Bomoh Sayang @anwarbrahim Sudah Berpuluh Tahun #Kajang #PRKKajang“Ya di mahkamah Tinggi, saya datang (pada) masa itu, bawa buah kelapa (dan) terowong, memang ada. Orang (penyokong Anwar) angkat beramai-ramai pada masa itu. Tujuan saya biar hakim senang menjalankan tugas pada hari Anwar bicara Anwar.

Menurutnya Ibrahim lagi, upacara tersebut dilakukan atas jemputan pemimpin politik namun enggan mendedahkan nama individu tersebut.

“Saya masa itu sokong semua, Anwar (pun) saya sokong. Tujuan (saya lakukan ritual itu) jangan bergaduh, jangan diganggu (oleh) pihak orang luar, orang yang buat rusuhan (dan) biar hakim jalankan tugas dengan baik.

“Yang jemput saya (pada ketika itu) ialah orang politik tertentu. Tak kan saya nak cakap pula (siapa yang jemput),” katanya.

1 comment:

 1. Kepada seluruh rakyat Malaysia yang dihormati,

  Dengan hormatnya sini, Kami ingin memaklumkan bahawa “MCA GOMBAK” YIP KUM FOOK(YIP KUM FOOK & ASSOCIATES), LOW MEI LAN(ISTERI) dan anak mereka YIP JIUN HANN yang berjalan tugas sebagai lawyer di alamat : NO. 2A & 2B, 2ND FLOOR JALAN 53, DESA JAYA KEPONG 52100 KUALA LUMPUR & LOT 3.55, KOMPLEKS DESA BATU 8, JALAN KEPONG 52100 KUALA LUMPUR (YIP JIUN HANN & ASSOCIATES)

  Harap semua rakyat Malaysia mengambil perhatian dan jauhkan orang yang tersebut kerana jangan terkena tipu

  Mereka sangat jahat dan hatinya hitam(kejam), sanggup menipu wang wanita, merosak keluarga orang lain dan sendirinya memakan wang Temple, SAMNAK SAMBODHI BUDDHIST TEMPLE, NO: 19 JALAN 38 TAMAN DESA JAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR, dan berpura-pura merepot ke polis resit hilang.........harap perhatian

  Sekian dimaklumkan,

  Terima Kasih

  SAMNAK SAMBODHI COMMITTEES
  KAMI HANTAR MESEJ INI SEBAB RAMAI ORANG KENA TIPU DAN PEMINTASAN DI KEPONG...HARAP ORANG RAMAI BERJAGA-JAGA DENGAN MEREKA TERSEBUT

  ReplyDelete