Saturday, 30 March 2013

@tianchua Sudah Mati Dan Berkubur Di Parlimen Batu #TolakPRKebiasaanya jika ada kalungan bunga melingkari gambar seseorang itu, apa yang difahami adalah orang tersebut telah mati. Begitulah juga maksud gambar di atas. Pada pemahaman saya begitulah. Lebih baik dia mati daripada hidup dengan mengutuk dan membuat fitnah terhadap orang lain.

Kerana Tian Chua si mulut longkang ini sebenarnya gagal menjalankan tugas sebagai ahli parlimen Batu, semalam di Bandar Baru Sentul Fasa 8 & 9 telah diadakan ceramah, dimana PKR Batu terpaksa membawa Si Raja Auwtar Malaysia, Anwar Ibrahim, Mat Sabu penyokong kuat komunis dan Jeneral Bersara Abdul Ghafir yang kempunan menjadi Panglima ATM !!! Mereka datang sekadar nak mengatakan bahawa Tian Chua yang pemalas ini kononnya bekerja keras untuk orang di parlimen Batu dan dia harus dikekalkan !?

Bagi TM yang juga pengundi di parlimen Batu, menyarankan Tian Chua ini ditumbangkan pada PRU ini dan kita kuburkan rejim PKR !!! Dengan ini TM sememangnya menyokong Barisan Nasional dan TM pangkah dacing !!!


Dari Tuhan Kita Datang
Ke Neraka Kau Pergi Tian Chua

No comments:

Post a Comment